Briller

Briller for alle

Vi har briller for alle. Barn, unge, damer og menn

Vi har briller fra merker som Michael Kors, Jimmy Choo, Tom Ford, Gucci, Carrera, Porsche Design, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Adidas, JF Ray, Mad in Italy, Silhouette, Skaga, Pilgrim, Rodenstock, New York Yankees og Hello Kitty.

Vi har også rimeligere pakkeløsninger, det billigste alternativet er Volum komplett, med enstyrkebriller fra 595,- og progressive fra 1495,-.

Glass

Vi har Rodenstock som vår hovedleverandør av glass. Vi har ulike glassmuligheter: Enstyrke og flerstyrke, plastglass eller glassglass. De fleste glass kan fås som fargeskiftende eller med fast farge (sol- eller kontrastglass).

Vi har god kompetanse i å velge rett glassprodukt etter dine behov.

Solbriller

Vi fører solbriller fra Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Carrera, Ray Ban, Rodenstock, Maui Jim, Michael Kors, Gucci, Porche Design, Tom Ford, Pilgrim, Polar one, Polaroid og Adidas.

De fleste solbriller er mulig å få med styrke, men dette avhenger av krumning og størrelse på brillen. Noen merker har spesialisert seg på solbriller med styrke som Maui Jimog Rodenstock. Adidas sportssolbriller har mange modeller det er mulig å få styrke satt i som insett.

Mange solbrillemodeller kommer med polariserte glass, disse glassene fjerner horisontale strålinger fra overflater. Og er ekstra godt egent til bruk ved sjø, sand, snø og ved bilkjøring.

Alle våre solbriller er CE-godkjente.

Databriller, arbeidsplassbriller og vernebriller

Arbeidsmiljølovens forskrift «arbeid ved dataskjerm» kap.5 § 11 gir ansatte en rett til sjekk av synet for å avsløre eventuelle behov for og tilskudd til databriller der pc brukes som verktøy i jobb. Vi tilpasser løsninger for dette, og kan komme på bedriftbefaring for å tilrettelegge for riktig lys og finne best mulig brilleløsning for den enkeltes arbeidsplass.

Databriller kan være en enstyrkeløsning, en flerstyrkeløsning hvis du jobber litt bredere og med flere avstander, eller en romløsning som gjør at du kan se bra ut til 4-5 meter men samtidig se bra på nært feks i møtevirksomhet, skrankearbeid.

Vernebriller er også påkrevd på mange arbeidsplasser. Vi fører vernebriller fra Nordic Protection, som har mange forskjellige typer og løsninger som vi individuelt tilpasser.

Vi tilbyr bedriftsavtaler med svært konkurranse dyktige priser på ulike pakkeavtaler som tilpasses den enkelte bedriften. Det er absolutt en fordel for bedriften når flere har behov for slike løsninger. Ta kontakt med oss for mer info. Vår kjede C-optikk, tilbyr også landsdekkende avtaler slik at større firmaer lett kan finne en C-optiker der avtalen kan benyttes.

Skytterbriller

Vi tilpasser ulike typer skytterbriller og beskyttelsesbriller til ulike grener innen skyting. Pistolskyting, rifle, skiskyting, baneskyting, jakt etc. Vi har god erfaring fra slik tilpassing til skyttere i ulike grener.

I feltskyting tilpasses en beskyttelsesbrille som også kan lages med styrke hvis det er behov for det. Eventuelt kan man bruke kontaktlinser. Det er også mulig å få ulike filterglass for å se best mulig under ulike lysforhold.

På bane der man skyter på blink vil noen trenge en egnet skytterbrille for å se sikte og blink samtidig. Vi kan komme på befaring om ønskelig, for vurdering av lysforhold under skyting. Skyting stående og liggende krever av og til forskjellig tilpasning.

Vi forhandler Knobloch skytterbriller som produserers i Tyskland.